maandag 30 september 2013

Alles staat buiten!


Nog even genieten van het prachtige weer! Hoe heerlijk!!!


woensdag 25 september 2013

Geboorte cadeautjes

De liefste geboorte cadeautjes maak ik in opdracht. Precies zoals ze in het baby kamertje passen. Deze zijn voor Mats die helemaal gek is op schaapjes!
Het begin bedrag is 3 euro daarbij komt 3 euro per letter en 5 euro voor de afsluiter.

maandag 16 september 2013

Monumentendag bij de molen

 Het zag er zoo gezellig uit! Jammer van het weer! Bonita-Loka stand tijdens de Monumentendag bij de molen in Hooge Zwaluwe.


vrijdag 13 september 2013

donderdag 12 september 2013

Papieren Rietjes

Wat je ermee kunt doen???? Eindeloos! Ze zijn geweldig!
Moet je kijken!



Om vrolijk van te worden! In mijn assortiment heb ik de rode en de grijze. 25 voor 3,50 Euro. Voor het eerst te koop tijdens de 
Monumentendag bij de molen! Je komt toch ook een kijkje nemen?!

donderdag 5 september 2013

Haak workshop

Haken is helemaal hip en heel erg leuk ook om te doen. Op internet zie je de mooiste creaties voorbij komen en denk je dan, dat wil ik ook kunnen, maar dat gaat mij echt de pet te boven, geef je dan nu op voor een van de nieuw geplande workshopmomenten!

Heb je zin om een ochtend of avond samen met een vriendin, collega of buurvrouw te leren haken, meld je dan nu aan voor een workshop.

Donderdag ochtend 26 september; haken voor beginners,

op deze ochtend leer ik je steken om zelf aan de slag te gaan met een granny square. Je krijgt materiaal mee naar huis om thuis verder te oefenen en aan de slag te gaan. kosten € 19,95. Je krijgt hiervoor een mapje met uitleg over een aantal verschillende steken en enkele makkelijke patronen, een super leuke verdikte Bonita-Loka haaknaald, 2 bolletjes haak katoen en natuurlijk iets te drinken en te snoepen. 




Mocht je wel graag willen leren haken, maar niet kunnen op deze ochtend, neem dan contact met me op, dan plannen we een ander moment in.

maandag 2 september 2013

New for the frequent flyer!

Paspoort hoesjes van echte kaarten gemaakt. Ze zijn geseald en stevig dicht genaaid. Als je geluk hebt kun je je favoriete plaats/land nog aangeven en ze zijn hier voor 9,95 € per stuk te bestellen.

Passport covers made with real maps which I have sealed and sewn. You can maybe even choose your own favorite spot on earth to cover your passport! For 9,95 € you can order them here.