vrijdag 27 februari 2015

Knopen; gerecyclede knopen!

Toen ik ze zag op foto's was ik opslag verliefd maar weer je, in het echt zijn ze nog mooier! Super trots zijn we dat we nu bij Atelier Bonita-Loka deze handgemaakte dop knopen verkopen! Ze zijn ongeveer 3,5-4 cm in diameter en niet 1 is er het zelfde omdat ze met de handgemaakt zijn door www.pou-belle-design.nl van oude (schoongemaakte) dopen! De knopen zijn geweldig te gebruiken op je kussen, tas, broche, sjaal of haar; het wordt een trend dit jaar. Let maar op! Hier kun je ze bestellen

Elze van der Akker aan het werk

Boeken vol met mooie haakpatronen!

Ohhh meiden, ze zijn geweldig deze boeken vol haakpatronen met onder andere granny squares, knuffels haken, rokjes en de nieuwste Dendennis viert Feest en Haakgeluk van ByClaire! Als je ze vandaag nog voor 17.00 besteld, kun je er morgen al uit werken! Heerlijk weekend vooruitzicht!

donderdag 26 februari 2015

Eigen lente servies schilderen!

Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk....Ik ben namelijk een super vrolijk servies aan het schilderen, hoewel, porselein schilderen is een groot woord, stippen kan ik beter zeggen. Echt super leuk om te doen! Wil je weten hoe? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt naast deze uitleg 2 tot 4 keer per maand leuke andere DIY (doe het zelf) tips voor in het weekend. 

zaterdag 14 februari 2015

Happy Valenitnes day!

Zijn ze niet te cute deze leuke Minions? 
Ze zijn gemaakt & ontworpen door Anne en Luna tijdens de Kids Naailessen in Atelier Bonita-Loka. 
We konden het niet laten er een mooie Valentijns kaart van te maken!
Happy Valentines dat allemaal!


vrijdag 13 februari 2015

Naailessen Kids

Heb jij ook een dochter of zoon die het leuk vind te leren naaien? Op maandag en donderdag middag is er nog plekjes open! Hier lees je meer over de inhoud van de lessen: http://www.bonita-loka.nl/a-380…/naailessen/naailessen-kids/ Meld je snel aan door ons een mailtje te sturen: info@bonita-loka.nl

woensdag 11 februari 2015

Vrolijke wintersjaal haken

Sta je al in de start blokken om vanaf as weekend heerlijke te gaan Carnavallen of ontvlucht jij deze feestende mensen massa juist en heb ben je in je hoofd al bezig met de ski-inpak-lijstjes voor de Krokus vakantie?
Of ben je, maar dat hoop ik echt niet voor je, een van de vele pechvogels bent met een hoofd vol watten, een snotterende neus, een kriebelende keel en spierpijn aan je ribbenkast van al het gehoest en geproest. 
Wat je ook gaat doen tijdens de Krokus vakantie, ik denk dat deze vrolijke lente kleuren winter sjaal prima in alle settings past! Vandaar dat ik hem heel graag met jullie deel.
Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je het gratis patroon toe gestuurd!



woensdag 4 februari 2015

DIY kaart & inpakpapier met mini-stempel

Jij bent zo leuk, mag ik jou houden? 

Nog 10 nachtjes en dan mag jij jou valentijn verrassen. Een lief cadeautje wordt nog leuker als je dat inpakt met zelf bestempeld inpak papier! Schattig bestempeld kaartje erbij en je hoeft helemaal niet meer naar de winkel!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis de uitleg van deze DIY.