Feestjes

Kinderfeestjes

Bij Atelier Bonita-Loka hebben we 2 opties:

1 de Party in a box
2 Feestje op maat aan huis

Ben je best handig, maar heb je geen tijd stad en land af te gaan voor materialen, dan is de Party in a box een goed idee. Het houdt in dat we na contact te hebben gehad een doos klaar maken met allerlei spullen om je feestje mee te kunnen houden. Wat er in zit hangt af van de jarige Job. In het geval van de foto werden er wire armbanden gemaakt.  

Raak je helemaal overstresd van het idee zelf met de kinders aan de slag te gaan, dan komen we bij je thuis en organiseren we een creatief feestje op maat. Je kunt kiezen uit onderstaande kiezen
De feestjes duren ongeveer 1,5 tot maximaal 2,5 uur.
De kosten zijn € 10,00 p.p.
Buiten een straal van 5 km rekenen we 0,35 cent reiskostenvergoeding.

Hoeveel kinderen en waar?
Een feestje op maat organiseren we vanaf 8 kinderen.
Het maximum aantal kinderen is afhankelijk van de locatie.
Kom je bij Atelier Bonita-Loka over de vloer, dan kunnen er maximaal 6 kinderen meedoen met je feestje. 
Bij alle workshops geldt dat het product meteen mee naar huis genomen kan worden. En... de jarige krijgt natuurlijk een klein presentje!


 

Wil je zelf aan de slag maar heb je de materialen niet in huis, dan maak ik ook kant en klare DIY (doe het zelf) pakketjes voor je. Met een stap voor stap begeleiding op papier kun je helemaal zelf aan de slag. De kosten variëren per pakketje. Ik heb bv broches van 4,95 per pakje, kettingen van 4,25 per pakje.Hangers of dromenvangers vanaf 5,95 per pakketje.
Ketting (Voor kinderen vanaf 5 jaar) 
Tijdens dit feestje ga je een te gekke ketting maken helemaal naar je eigen smaak en stijl! Ik neem ontzettend veel kralen mee in alle vormen en kleuren waarmee je een prachtige creatie gaat maken. Daarbij mag je ook een door mij gehaakte gehaakte bloem, een bedel van fimo en een belletje gebruiken. om het geheel af te maken kun je er nog lintjes in knopen en ziet het er ongeveer zo uit:Hanger aan een ketting (Voor kinderen vanaf 8 jaar) 
Tijdens dit feestje ga je een te gekke ketting maken helemaal naar je eigen smaak en stijl! Ik neem de basis hanger en verschillende plaatjes mee waarmee je een prachtige creatie gaat maken. We kunnen er ook eerst met fimo klei bv een bloem voor maken en die er na het bakken inplakken.
Je maakt er 1 die echt helemaal bij je past!


Hanger voor je sleutel of tas met lintjes (Voor kinderen vanaf 6 jaar) 
Tijdens dit feestje ga je een mooie hanger maken die je aan je tas of sleutelbos kunt hangen. Ook kun je ‘m aan een mooi koord hangen en dan heb je een ketting. 
Je gaat met verschillende techniekjes “sliertjes” maken, die je uiteindelijk aan een sleutelring hangt. 
Je kunt uit veel verschillende materialen kiezen:
* grote en kleine kralen
* grote en kleine bedels
* veters
* lintjes
Behalve gewone lintjes (effen, stipjes, ruitjes) zijn er ook bonfim lintjes. Dat zijn gelukslintjes uit Brazilië en elke kleur staat voor iets anders symbool, denk aan vriendschap, gezondheid en liefde. Ook de bedeltjes hebben verschillende betekenissen, dus je zou ook nog je eigen gelukshanger kunnen maken! Door de grote keuze aan materiaal gaat iedereen met haar eigen unieke hanger naar huis!
Tijdsduur: de workshops duren 2 á 2,5 uur


Hanger voor je sleutel of tas met vilt (Voor kinderen vanaf 9 jaar ivm naaiwerk) 

Tijdens dit feestje voor de wat grotere meiden gaan we aan de slag met vilt, garen, linten en leuke frustels. Elk kind mag een eigen hanger maken van vilt welke we opvullen en versieren met  oa lint.
De hangers zijn leuk voor aan de schooltas, fietssleutel of sleutelbos.
Tijdsduur: de workshops duren 2 á 2,5 uur.

Stempelen van 2 sleutel/tassen hangers (vooral erg leuk voor jongens! vanaf 6 jaar) 
Bestempel 2 lapjes stevige stof met allerlei stoere stempels en met je eigen woorden. Daarna maken we een gat met de gaatjes maker en zetten we er een ringetje in zodat je er een leren veter door kunt halen. Met een haakje eraan hang je hem zo aan je tas! 


Lampenkapje pimpen (vanaf 8 jaar)
Versier een te gek knettergek lampenkapje voor het lampje op je nachtkastje. Bonita-Loka geeft deze super leuke workshop in eigen atelier. Je krijgt een basis lampenkapje dat je geheel in je eigen stijl gaat decoreren met hippe stof, kant, lint en ander super leuk decoratiemateriaal. Onder begeleiding leer je de techniek van het decoreren, die je meteen op je eigen kapje kunt toepassen.
Tijdsduur: de workshops duren 2 á 2,5 uur


Broche (Voor kinderen vanaf 5 jaar) 
Tijdens dit feestje ga je aan de slag met heel veel verschillende lintjes, naald en draad, bloemen.
Eindresultaat: een fantastische broche die niet alleen je (spijker) jackie kan opleuken, maar die ook je (school)tas kan oppimpen.
Deze workshop is zo verslavend dat je na dit feestje er vast een nieuwe hobby bij hebt en je voor je moeder, oma, vriendinnen, nichtjes, buurvrouwen en buurmeisjes nog een hoop zult maken.

Tijdsduur: de workshops duren 2 á 2,5 uur


Broche (Voor kinderen vanaf 5 jaar) 
Tijdens dit feestje ga je aan de slag met heel veel verschillende lintjes, naald en draad, bloemen.
Eindresultaat: een fantastische broche die niet alleen je (spijker) jackie kan opleuken, maar die ook je (school)tas kan oppimpen.
Deze workshop is zo verslavend dat je na dit feestje er vast een nieuwe hobby bij hebt en je voor je moeder, oma, vriendinnen, nichtjes, buurvrouwen en buurmeisjes nog een hoop zult maken.
Tijdsduur: de workshops duren 1 á 1,5 uur.


Cupcake of theepotje van fimo maken (voor kinderen vanaf 7 jaar)
Tijdens deze workshop maken we cupcake of theepot bedels. Ik leer de kinderen stap voor stap hoe ze het moeten doen. Als de bedels naar ons zin zijn, gaan ze even in de oven. Daarna lakken we ze en doen we er eventueel glitters op. Als ze dan droog zijn hangen we ze aan de oorbellen of een hangertje. Tijdsduur: de workshops duren 2 á 2,5 uurVogelhuisje (of iets anders) voor op een lepel, prikker of potlood van fimo maken (voor kinderen vanaf 7 jaar)
Tijdens deze workshop maken we een vogelhuisje. Ik leer de kinderen stap voor stap hoe ze het moeten doen. Als het huisje naar ons zin, gaan ze even in de oven. Daarna lakken we ze en doen we er eventueel glitters op. Tijdsduur: de workshops duren 2 á 2,5 uur


Kleihanger (Ook erg leuk voor jongens! voor kinderen vanaf 5 jaar)
Tijdens deze workshop maken we een aantal klei hangers. Ik leer de kinderen stap voor stap hoe ze het moeten doen. Ik heb veel vormpjes en stempeltjes waarmee teksten of rilief gemaakt kan worden, die ik meeneem.
 Als de hangers naar ons zin zijn laten we ze drogen. Daarna hagen we er een (ijzer)draadje door en versieren we het met lintjes en een belletje als je wilt. 
Tijdsduur: de workshops duren 2 á 2,5 uur ivm de droogtijd van de klei.