donderdag 29 september 2016

Wat is er allemaal te vinden in ons nieuwe Atelier? Kunstigdatwel!Bijna 1 maand open in het nieuwe pand... hoogste tijd om onze nieuwe product lijnen eens aan je voor te stellen! We bijten de spits af met de super leuke en grappige DIY pakketten die Hedy zelf ontwerpt onder de naam Kunstigdatwel. Hedy vertelt hier wat over haar zelf en het ontstaan wat haar droom!

'And so, she decided to start living the life she'd imagined'
En dat was het begin van Kunstigdatwel...
Leuk dat je een kijkje komt nemen achter de schermen van Kunstigdatwel!
Ik ben Hedy Kunst en ik ontwerp haakpatronen. Ik ben creatief en ik zit altijd vol ideeën die het liefst allemaal tegelijk uitgewerkt moeten worden. Ik zeg altijd dat ik 6 levens nodig heb om alles te maken wat ik bedenk.
Ik begon met Kunstigdatwel nadat ik na 16 jaar gestopt was met mijn werk als docente Frans. Een drukke baan, een druk gezin en te hoge verwachtingen van mezelf zorgden ervoor dat ik twee keer een burn-out kreeg. De tweede keer was ik anderhalfjaar ziek. Mijn hele leven had ik me aangepast aan anderen, deed ik wat (ik dacht dat) anderen van mij verwachtten. Maar ik deed vooral wat ik van mijzelf verwachtte. En dat was héél veel. Tijdens mijn herstel leerde ik om van mezelf te houden, minder van mezelf te eisen, te genieten, en vooral te leven. Ik ging weer naaien en begon met haken. Creatief bezig zijn helpt mij om niet zo in mijn hoofd te zitten en te ontspannen. Het haken is een klein beetje uit de hand gelopen en zo ontstond Kunstigdatwel haakpatronen en haakpakketten. Ik ben trots dat ik uiteindelijk mijn hart durfde te volgen en nu elke dag werk aan mijn droom.
Kunstigdatwel gaat over vrolijkheid, liefde voor wol en haken, een glimlach, elke dag een feestje en doen waar je ècht heel blij van wordt.
Ik droom van heel veel vrouwen (en mannen??) die echt even tijd voor zichzelf nemen en genieten van haken.
Ik droom van mijn eigen haakboek.
Ik droom van mijn eigen atelier, met roze muren, een grote houten tafel, bloemen, gekleurde stoelen en gehaakte slingers. Een quote héél groot op de muur: 'Hoera, het is vandaag!'
Ik droom van kilometers garen in de mooiste kleuren dat verandert in de prachtigste creaties in mijn haakcafé, met goede cappucino's, (glutenvrije) koekjes en chocolade.
Als ik zit te haken lijken de uren wel seconden. De tijd vliegt voorbij, en als ik een slok neem van mijn heerlijke cappucino ..... is die wéér koud... Zonde!


              
Waarom de naam Kunstigdatwel?
Ik hoor je denken, waarom de naam Kunstigdatwel? Deze naam is er eigenlijk al heel lang en ik weet eigenlijk niet eens meer hoe ik erop ben gekomen. Toen ik met de webshop begon moest dit het worden. Wij heten natuurlijk Kunst, maar ik hou vooral van kleur, anders, vrolijk en gek, kunstig dus. Ik probeer dit ook te verwerken in mijn patronen. 
Ik hoop dat mijn haakpatronen jou laten glimlachen!
Hedy Kunst

Geen opmerkingen: