zondag 29 oktober 2017

Gelukspoppetje haken met Krimpie Dinkie hanger


Gelukspoppetjes haken - Gewoon te leuk om niet als cadeautje te geven! Want iedereen kan wel een beetje extra geluk gebruiken toch? Deze gelukspoppetjes brengen extra geluk met doordat ze een Bonfim bandje eraan hebben (niet op de foto) en een zelf gemaakt label van Krimpie Dinkie. Maak zo'n schattig poppetje met twee houten kralen en een restje garen en versier je cadeautjes, sleutels of tas met zo'n leuk gelukspoppetje. Lees snel verder voor het gratis patroon!


Onze pakketjes zijn inclusief 
1 houtenkraal met een hoofdje
1 houten kraal van 25 cm
1 bolletje Must-Have Mini
1 sleutelhanger ring & 2 kleine ringetjes
1 Made By Me bedel
1 Bomfin lintje
1 stukje Krimpie Dinkie


De Bonfim Bandjes komen uit Brazilie, hier lees je alles over de manier waarop zij geluk brengen.



Haakpatroon gelukspoppetjes met kraal van 25mm

1ste toer: Haak een magische ring van 6v(6).2de toer: Haak 2 vasten in elke vaste (12).3de toer: Haak 2 vasten in elke 2de vaste (18).4de t/m 10de toer: Haak 18 vasten in iedere toer (18).11de toer: Haak 6 minderingen. Haak elke 2de en 3de vaste samen (12). Stop nu de kraal erin.12de toer: Haak 6 minderingen. Haak de steken 2 aan 2 samen (6). Sluit af. Haal de eindraad door de laatste 6v zodat het laatste gaatje helemaal dicht getrokken wordt. Hecht de draad af. 

Knip een nieuw stuk draad van ongeveer 20 cm en wikkel deze 2 keer om de sleutelhanger ring. Steek dan beide draden door het kraaltje van het hoofd en het lijf naar bedenden. Leg een dubbele knoop in het draad strak tegen de onderste kraal aan zodat beiden stevig tegen elkaar aan zitten. 

Nu is het tijd voor je Krimie Dinkie ontwerp! Hier lees je hoe je met Krimpie Dinkie vellen werkt. 
Haal de ringetjes door de gaatjes van je Krimpie Dinkie label en hang het aan de sleutelring erbij. Geef ook het Bomfin lintje een mooi plekje en je gelukshanger is klaar!