donderdag 28 juli 2016

Atelier Bonita-Loka groeit uit haar jasje!


Handwerk en hobby atelier Bonita-Loka opent nieuwe locatie in Wagenberg

Op zaterdag 3 september a.s. opent eigenaresse Ester van der Velden van Bonita-Loka haar nieuwe 100m2 grote workshop-ruimte aan de Vogelstraat 23 in Wagenberg, waar ze een keur aan creatieve handwerk- en knutsellessen gaat geven. Tijdens de feestelijke opening is iedereen tussen 10.00 en 16.00 uur welkom voor diverse DIY-activiteiten en demonstraties.

Bonita-Loka is al drie jaar een bekend handwerk en hobby atelier onder creatievelingen in de regio. De ruimte aan de privéwoning van Ester werd te klein om de cursisten te ontvangen voor haar workshops naaien, haken, stempelen en sieraden maken. Tijdens de zoektocht naar een grotere en inspirerende ruimte voor de workshops, kinderfeestjes en inloopdagen voor breien met ouderen, stuitte Ester op de boerderij in Wagenberg. De nieuwe locatie biedt cursisten een verscheidenheid aan middelen en materialen om creatief aan de slag te gaan en diverse technieken onder de knie te krijgen.

Uniek aan de plek is, dat cursisten kunnen werken in een weidse groene omgeving die rust, ruimte en vrijheid biedt. Even achter het beeldscherm vandaan, weg uit de drukke wereld en werken met je handen. Elk seizoen is er iets nieuws te doen voor een groep vriendinnen, collega’s tijdens een teambuilding of de jarige met zijn of haar vrienden tijdens een kinderfeestje. Ester biedt zowel kant-en-klare workshops aan als maatwerk evenementen, eventueel in combinatie met een natuurlijke maaltijd, afgestemd op de deelnemers.

Bonito-Loka staat voor Mooi-Gek, in de vrolijke zin. Geheel passend bij de relaxte sfeer en haar ondernemerschap met een maatschappelijke missie, organiseert Ester regelmatig dagen waarbij ouderen welkom zijn voor een gezellige breisessie.

Eigenaresse Ester naaide als puber al haar eigen broeken en leerde handwerken van haar moeder en oma. Ze heeft in diverse landen over de wereld gewoond en uit diverse culturen inspiratie opgedaan. Als voormalig ergo-therapeute werkte Ester met kinderen en met Bonita-Loka zet ze haar ervaring en liefhebberij om in creativiteit, hetgeen ze graag overbrengt aan anderen. 

Om 11.30 uur wordt de nieuwe ruimte officieel geopend, maar zaterdag 3 september a.s. staat de hele dag bol van demonstraties en activiteiten. Onder het genot van een hapje en een drankje, is iedereen welkom om creatieve ideeën op te doen tussen 10.00 - 16.00 uur aan de Vogelstraat 23 (in de schuur), te Wagenberg.
Noot voor de redactie

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Bonita-Loka
Contactpersoon: Ester van der Velden
Vogelstraat 23-sch | 4845 PA | Wagenberg
Telefoon: 06-83169120


Geen opmerkingen: